Регистрация

Да запазим витамините на зеленчуците в манджата



Да запазим витамините на зеленчуците в манджата
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1499

Дългата термична обработка убива витамин С.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Печете зеленчуците по-малко време, като преди това ги нарежете на по-големи кубчета. Освен това се постарайте да избягвате пърженето им, защото само така ще успеете да съхраните в тях поне част от полезните им за тялото съставки.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. s
  2. св
  3. пил
  4. Салата
  5. японски
  6. Месо
  7. A>
  8. b
  9. 6
  10. барбекю

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта