Регистрация

Гордън Рамзи посвещава в тайните на пържолите



Гордън Рамзи посвещава в тайните на пържолите
Средно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 21692

Как се правят истински пържоли на тиган?

Оцени рецептата
Любима рецепта

      Световноизвестният готвач Гордън Рамзи покава какви са детайлите, на които трябва да наблегнете, ако ще посрещате важни гости с изискани пържоли. казва се, че температурата в средата на тигана, дебелината на препечената коричка и начина на разрязване на месото са от голямо значение. Истинската пържола трябва да е препечена отвън и розово-червена отвътре, напомня Рамзи.

 

 

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
6
4 мн. добре
6
3 става
2
2 едвам
4
1 трагедия
4
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта