Регистрация

Винаги слагайте рибата в много загрята мазнина



Винаги слагайте рибата в много загрята мазнина
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4170

Рибното филе ще се отпусне като гъба, ако го сложите в малко загряла мазнина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Нажежете тигана до червено преди да сложите рибените филета да се пържат, съветва Лео, като обяснява, че ако сложите заедно риба и олио в тигана, рискувате рибата да остане мека или да се разкашка.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. нина
  2. печен
  3. a>
  4. Мус
  5. 8
  6. сос
  7. Чер
  8. ус
  9. Закуска
  10. П

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта