Регистрация

Виетнамска телешка супа от опашки

Виетнамска телешка супа от опашки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 5096

Супа с филе миньон и волски опашки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

За бульона:

  • 800 г волски (телешки) опашки
  • джинджифил
  • лук

За соса:

  • канела
  • резене
  • дафинови листа

За гарнитура:

  • оризови спагети
  • зелен лук
  • листа пресен кориандър
  • магданоз
  • босилек
  • соеви кълнове
  • лайм
  • филе миньон

Начин на приготвяне:

1. Сварете опашките във вода, като отстранявате изплувалата на повърхността пяна.

2. Запържете джинджифила и лука.

3. Прибавете ги в бульона, заедно с останалите продукти.

4. Поднесете супата с гарнитура от изброените по избор.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта