Регистрация

Бутер соленки с шунка и кашкавал

Бутер соленки с шунка и кашкавал
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2365

Тестени охлюви тип соленки с бекон и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка бутер тесто
  • 200 г шунка на слайсове (можете да използвате и друг тип колбас като бекон на слайсове)
  • 150 г кашкавал (или друго жълто сирене - пармезан, чедър, гауда)
  • 2 ч.л. горчица или подправки на вкус (чубрица, сминдух)

Начин на приготвяне:

1. Листа бутер тесто разточете немного върху набрашнен плот.

2. Намажете с горчицата и поръсете с подправки.

3. Подредете слайсовете колбас отгоре по цялата дължина и ширина на тестото.

4. Поръсете с рендосаното жълто сирене.

5. Завийте на руло.

6. Застелете голяма тава с хартия за печене и пуснете фурната да загрява на 180 градуса.

7. Рулото нарежете на малки рулца с дебелина между 2 и 3 см. Подредете с отстояние в тавата.

8. Печете за 10-12 минути.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта