Регистрация

Богата салата със спанак и киноа от X factor



Богата салата със спанак и киноа от X factor
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2056

Йоана от X factor показва салата тип основно - с чери домати, бейби спанак, киноа, сьомга, сирене и още глезорийки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Обикновената салата може да се превърне в модерно изкуство, ако в нея се съчетават вкусни и питателни продукти, богати на полезни вещества, засищащи, но и с грижа за талията. Именно такава салата показва чаровната певица Йоана в канала hapka, като прави салата достойна за основно. Приготвянето е бързо и лесно, а крайният резултат - изумителен.

Първо се пуска киноата да се свари докато се разпукат зърната ѝ. След това се оставя настрани, за да се охлади. Яйцата се сваряват, а по желание можете да измиете листенцата спанак и рукола и деликатно да ги подсушите. Започва сглабянето - за основа бейби спанак, после рукола, след това авокадо, нарязано на лентички. Върху него полягват половинки чери домати, отгоре се натрошава бяло сирене и сварените яйца. Над тях се разпределя киноата, след това резени филе от сьомга и за финал поръска от пармезан.

Но това не е всичко - за да има наистина подчертан вкус, салатата се залива с дресинг от мед, соев сос, зехтин и горчица. Изглежда превъзходно. А как точно се прави - гледайте във видеото.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта