Регистрация

Боб със свинско, наденица, бекон и още месо

Боб със свинско, наденица, бекон и още месо
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 575

Бобена яхния с много месо, лук и чубрица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г шарено свинско месо
  • 2 с.л. олио
  • 200 г бекон
  • 2 наденици
  • 200 г мек салам
  • 100 г луканка или подобен колбас
  • 1 глава лук
  • 4 скилидки чесън
  • 2 консерви червен боб от по 500 мл или 1 голяма консерва боб от 1 литър (Можете да си сварите 500 г суров фасул, ако така ви харесва повече. Подсолете го след варенето)
  • чубрица
  • магданоз

Начин на приготвяне:

1. Свинското месо нарежете на хапки, лука на кубчета, бекона и мекия салам - на парченца, наденичките на кръгчета, а луканковия колбас наситнете.

2. Сгорещете олиото в тиган на умерен към силен огън и запържете за 10 минути свинските хапки. Прехвърлете в отделен съд.

3. На тяхно място запържете бекона и наденичките за 8 минути като бъркате периодично. Изсипете при свинското.

4. Мекия и луканковия салам гответе за 5 минути в същия тиган като мешате. Прехвърлете при останалите месища.

5. На финала запържете лука и чесъна за 4 минути.

6. Изсипете боба с все сока от консервите в тенджера и кипнете. Намалете огъня на умерен към слаб и добавете месата и чубрицата. Изсипете и лучената запръжка. Разбъркайте.

7. Сложете капак и оставете да се готви за 25 минути.

8. Разпределете в индивидуални порции, поръсете с магданоз и сервирайте.

 

Източник: YouTube/Dozus Cook

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта