Регистрация

Безмесна пица с лук, гъби и сирене



Безмесна пица с лук, гъби и сирене
Средно   |   Порции 2 пици   |   Видяна: 1936

Пълнозърнеста пица с бирено тесто и карамелизиран лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.11.2016

Правим домашна пица без месо, чиято основа е доста екстравагантна. Тестото се замесва с равни порции бяло и пълнозърнесто брашно, а маята се разтваря в затоплена тъмна бира. Блатът се поставя върху вече загрята чугунена тава, а отгоре му се разпределя смес от карамелизиран червен лук и запържени гъби. Ако не сте на строги пости, можете да добавите сирене, като Лора и Стоян се спират на Камембер, но моцарелата и дори обикновеният кашкавал също биха се справили със задачата да направят още по-изтънчен вкуса на тестеното изделие. Остава само да добавите риган и да пуснете пицата да се запече.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта