Регистрация

Ариста - неделно печено свинско с моркови и лук



Ариста - неделно печено свинско с моркови и лук
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2349

Аристас - свински котлет със зеленчуци на фурна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.04.2016

Свинско със зеленчуци по гръко-италианска рецепта е резултатът от тази рецепта. Вместо котлет можете да използвате и друга част от прасето като наример плешката, а към микса от подправки можете да добавите и пикантна нотка по желание. Месото се пълни с комбнацията от ароматни подправки и накълцани мръвчици, а след това се пече в компанията на моркови доста дълго време. Но така ще си гарантирате съвършена крехкост и овкусеност, затова се въоръжете с търпение.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта