Регистрация

Аранчини с пилешко и чушки



Аранчини с пилешко и чушки
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2813

Оризови кюфтенца с месо върху канапе от Шопска салата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.08.2016

В тази рецепта се учим да правим аранчини - вкусни италиански кюфтенца от ориз с плънка от месо, които се панират. Месото е пилешко, което смесваме с червени чушки, а ориза се приготвя в стил ризото. След оформяне на топчетата, те се панират с брашно, яйце и галета и се пържат докато придобият неустоима хрупкавост. И за да не тежат на коремчето тези вкусни оригинални аранчини, водещите предлагат да ги поднесем върху салата от домати, краставици и чушки, в която сме добавили и люто чушле по желание. Така ястието придобива профирност.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта