Регистрация

Агнешко с билки и зелен фасул



Агнешко с билки и зелен фасул
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1843

Печен агнешки бут с картофи и фасул.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.04.2016

Ароматно агнешко месо, печено продължително на бавен огън готвят Лора и Стоян като овкусяват бутчето с провансалски подправки. Можете да използвате и друго месо от агнето като сте спокойни, че по показания във видеото начин мръвката ще бъде добре овкусена и ароматизирана на билки. Не е нужно да спазвате стриктно препоръките за приготвяне на микса, познат под името провансалски подправки. Но е добре да обтриете агънцето с всеки един компонент. За гарнитура водещите предлагат сготвени на пара картофи, смесени със зелен фасул, но помнете, че агнешкото си отива доста и с ориз. Ако не ви се приготвя сложната гарнитура от видеото, можете да се насладите на любимите си картофки или варива за поднасяне. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта