Регистрация

Цветя и пролетно настроение разцъфтяват в сладкишите на Sweet Dreams

11 Mar 2021   /   nina123   /   Видяна: 1843
Цветя и пролетно настроение разцъфтяват в сладкишите на Sweet Dreams

Бутиковите десерти на Сладки мечти приветстват пролетта с шарена визия, неповторим вкус и флорални мотиви.

 

Зимата вече си отива и оставя кални отпечатъци от тромавите си стъпки по Земята, където подготвени за прецъфтяване все още ухаят кокичета, зюмбюли и лалета, а Слънчо нежно изсушава зимните следи и гали напоената почва, от която да избуят свежи зелени треви. Пролетта се възкачва на престола на сезоните, за да опъстри с живот и цвят, да донесе настроение и топли слънчеви дни. Късче пролет, много сладост, топлота и радост се крият в новите пролетни сладкиши на Sweet Dreams, щедро напъстрени с цветя и флорални мотиви.

 

Пролетни десерти от Сладки мечти. Любимите къпкейкове, торти, бисквити, ръчно направени бонбони, курабийкии и масленки, пасти и чийзкейкове се превръщат в своеобразен букет, който можете да подарите дори с повод идването на пролетта. А веднъж сервирани на трапезата, те ще хармонират с появяващите се цветове на природата, затоплянето на деня, радостта и надеждата от новото начало. Свежите вкусове на комбинации от крема сирене със сметана и плодов акцент, ванилов дъх с пандишпанови блатове, платки от ядки с какаов крем, кондензирано мляко с шоколад, мед с масло, карамфил и канела, нежен мъфин с шапчица от масло, ще помогнат на зимата по-бързо да си събере багажа и да напусне дома, семейството и настроението.

 

Пролетна торта с шоколадСладки мечти торта с истински цветяПролетни торти от Sweet Dreams. Подходящи както за рожден ден или имен ден, така и за комплимент към обичаните хора или личен подарък за сладост и настроение, те могат да заприличат на цветна градина през пролетта. Украсени с цветлета от млечен крем, с цветя от фондан и дори с истински цветя, тези сладкиши хармонират със сезона и могат да бъдат подарени дори вместо букет. А какво се крие в тортата - решавате вие. Сладки мечти изработва индивидуално всеки десерт според желанията и предпочитанията. Ето защо освен цвят и визия, вие избирате и вида на блатовете и платките, кремовете, размера. Можете да се спрете на натрапчива шоколадова и карамелена сладост, да заложите на млечни и плодови мусове или пък да зарадвате суетните дами с вегански, здравословни и фитнес торти.

 

Sweet Dreams къпкейкове цветясвежи кексчета с глазураПролетни къпкейковеове от Sweet Dreams. Сочните мъфини червено кадифе, ванилия или какао получават своята шарена шапчица, за да се похвалят на пролетта с новите си тематични одежди. Подредени в подаръчна кутия или сервирани на поднос, тези сладкиши са идеален букет или комплимент, който се връзва страхотно със сутрешната или следобедна чаша кафе, сгряващия чай в междинната закуска и нуждата от подслаждане след края на основното ястие. Покривалото от масло с крема сирене хармонира и допълва вкуса на малкото кексче, а фондановите цветя са страхотен завършек на десерта.

 

Sweet Dreams бисквити за пролеттаПролетни бисквити от Sweet Dreams. Традиционалистите, харесващи хрупкави сладкиши с благоуханен послевкус, могат да приветстват пролетта с цветя от бисквити, носещи маслен вкус, медена нотка, дъх на канела, карамфил и джинджифил и украса от фондан. Такава бисквита е способна да придружи собственика си в чантата за подслаждане в натоварения делник, в уикендната разходка сред природата, при кварталното излизане с приятели или пък да остане в подноса вкъщи, за да краси дома и да разпръсква дъх на печива. Устойчиви на времето без специално съхранение, курабийките на Sweet Dreams ще запазят топлината на пролетта вкъщи седмици наред.

 

Ако вече сте избрали своя пролетен десерт, харесали сте тематичен сладкиш за близки и обичани хора или пък искате да наградите себе си с вкусна и красива глезорийка, поръчайте избраното от вас изделия на тел 088 836 1184 или на фейсбук страницата на Сладки мечти. Ако пък се двоумите в решението си, поискайте съвет от Sweet Dreams за най-правилния избор според вкуса и повода.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Легендата за Великденския заек оживява в пекарната на Sweet Dreams

Празнични сладки за Великден от Сладки мечти пълнят кошницата на Великденския заек.   виж още »

Sweet Dreams сладкиши хармонират с индивидуалния характер на дамата

Зарадвайте любимата жена с ръчно направен десерт за Осми март! Сладки мечти помага да изберете най-подходящия сладкиш за специалната жена.   виж още »

Sweet Dreams: Бисквитите за Баба Марта се замесват наляво!

Ръчно приготвени сладки за Баба Марта радват малки и големи с неповторим вкус, тематична украса и лично послание от Sweet Dreams. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта