Регистрация

Стартира първият сезон на Hell's Kitchen България

26 Feb 2018   /   nina123   /   Видяна: 1906
Стартира първият сезон на Hell's Kitchen България

Предаването ще намери най-добрият сред професионалните готвачи.

 

Остава по-малко от денонощие до началото на едно от най-дългоочакваните кулинарни формати в Бългрия - Hell's Kitchen. Предаването е американска продукция, излъчена за първ път през май 2005-а година в САЩ с водещ – един от най-добрите готвачи на нашето съвремие – Гордан Рамзи. И докато България тръпне в очакване за началото на готварското риалити у нас, то в Америка вече се излъчва 17-ия му сезон.

 

Форматът принадлежи на ITV Studio и е продаден в 19 държави по целия свят. Заснети са общо 50 сезона със 700 участници в тях. В предаването професинални готвачи се изправят пред предизвикателствата, отправени от виден шеф, като се стремят да докажат своите познания, умения и качества в кухнята. Цени се не само всичко научено по време на практикуването на професията, но и способността за импровизация и работа под напрежение.

 

Hell's Kitchen България стартира на 27-и февруари от 21 часа по Нова ТВ с водещ Шеф Виктор Ангелов. Шеф Ангелов е познат на зрителя като част от триото, водещо друг кулинарен формат у нас – Masterchief. Този път родният топкулинар ще работи самостоятелно, като обещава сурово отношение, голяма взискателност и безкомпромистност към участниците.

 

На кастинга за Hell's Kitchen България се явиха над 1300 професионални готвачи, желаещи да се включат в надпреварата. От тях само 15 ще бъдат допуснати до реалното съревнование за победата. Първенецът ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на Шеф Виктор Ангелов. А той от своя страна обещава на зрителите да изпита способностите и качествата на претендентите по забавен, интересен и вълнуващ начин, като им е приготвил множество състезания, провокации и тежки задачи.

 

Екипът на kulinarno.bg ви пожелава приятни и полезни минути с Hell's Kitchen България.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кулинарният тест на Шеф Ангелов за елиминации в Hell's Kitchen

Кулинарни въпроси за обща култура на тема „българска кухня“, зададени към номинираните за изгонване от кухнята на Hell's Kitchen.   виж още »

Песен, посветена на Черешката на тортата – за финала на сезона

Люси, Латинка Петрова, Дани Милев, Теодора и Дънди  записват парче за  предаването виж още »

Ина Гартен и нейното шоу Barefoot Contessa

Barefoot Contessa (s6) - От 15 юли, всеки делничен ден, 13:40 и 17:00 виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта