Регистрация

Седмица на страшни изпитания в Черешката на тортата

24 Jun 2013   /   nina123   /   Видяна: 3462
Седмица на страшни изпитания в Черешката на тортата

Заговор срещу Мариана Попова, пожар при Явор Гигов и  сурово шкембе от Наско ще предизвикат смях и сълзи 

През следващата кулинарна седмица (17-22 юни) Черешката на тортата поставя рекорд по силни емоции и горещи приключения. Малък пожар, домашна питка "Бедствие" и общ заговор на звездите са изпитанията, с които ще трябва да се преборят Мариана Попова, Аксиния, Явор Гигов, Наско и Станислав Дочев.

Градусът се вдига още в понеделник, когато Явор Гигов сериозно ще наруши съседската хармония, като почти  подпали  къщата. Той ще получи предизвикателство от шеф Манчев да приготви джолан с манатарки. Съвсем тематично, домоуправителят от „Етажна собственост” ще посрещне гостите си с шот от домашна ракия, а по-късно, всички заедно ще изрисуват цяла стена в дома му.

Във вторник много старание за Тиролска вечеря ще положи Мариана Попова, а вместо  награда, тя ще получи добре организирана атака от останалите. Преди да влязат в  дома й, гостите ще се наговорят да се държат лошо, а за капак, по време на десерта, всички ще се скрият, за да си помисли, че са си тръгнали. Мариана ще бъде сериозно засегната, а след като намерят начин да се извинят за шегата, звездите ще полегнат на дивана за откровения, смях и сълзи.  

Домакин в сряда в „Черешката” ще бъде Аксиния, а освен сьомга и домашна бисквитена торта, тя сама ще реши да се впусне в кулинарното приключение – домашна питка "Бедствие".

В най-страшния ден от седмицата – четвъртък,  гости ще посрещне  Наско.  Продуктите от шеф Манчев – шкембе, чесън и лют червен пипер, ще го провокират да измисли най-страшната изненада. Всички на масата ще получат мисия –  сурово шкембе, агнешка главичка и дреболии. Дали някой ще се осмели  да опита от предизвикателството?

Последен домакин в петък ще бъде журналистът Станислав Дочев, а след толкова много премеждия, на вечерята гостите ще бъдат малко уморени. Когато Наско се пошегува с домакина, шегата ще остане неразбрана. Още в началото Станислав ще откаже продуктите, изпратени от шеф Манчев, като в петък, на рождения ден на Мариана Попова, той ще й поднесе и специална изненада – торта.

 

Черешката на тортата– от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Черешката на тортата събира звезди от сцената от 17.06 до 21.06

Актьорите Николай Ишков, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб ще мерят кулинарни умения срещу певиците Ева Пармакова и Йоана Захариева – Йоко.   виж още »

Песен, посветена на Черешката на тортата – за финала на сезона

Люси, Латинка Петрова, Дани Милев, Теодора и Дънди  записват парче за  предаването виж още »

“Черешката на тортата” се гмурка в лято 2013

Гости  на море –  с нощно къпане и плажни състезания посрещат Златка, Искрен Пецов и Тони Димитрова виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта