Регистрация

Плеймейтка, актьор, писателка и акробат тази седмица (24-28 юни 2019) в Черешката

24 Jun 2019   /   nina123   /   Видяна: 1606
Плеймейтка, актьор, писателка и акробат тази седмица (24-28 юни 2019) в Черешката

Черешката събира разнородна компания с обща цял – вкусната храна.

 

След прецедента в предаването, когато шеф Манчев не връчи плакета на участника с най-много точки, ни очакват още изненади в една разнородна по интереси компания. Предстоящата петдневка ще е емоционална, понякога леко минорна, а друг път смях ще ехти на трапезата. Ще има любов, еротика, помощници и солови изпълнения, но най-вече от предаването обещават интересни рецепти за домашни гозби и щури моменти.

 

Актьорът Косьо Лунгов ще бъде представен като мамино синче. Липсата на какъвто и да е опит в кухнята, ще изкара ролята на майката, като наставник. Но уникалното чувство за хумор на домакина и умението да предизвика усмивка на всяка застинала мутра, ще са водещи в старта на голямото надяждане.

 

Писателката Мария Маркова – Марчела ще поеме щафетата във вторник. За нея вкусната храна е ежедневната, затова няма да се впуска в направата на засукани ястия. На принципа „Какво му трябва на човека“, тя ще заложи не на съдържанието на чиниите, а на душевното разкриване и откровеностите.

 

В сряда сексапил в кухнята ще пръска плеймейтката Жанета Осипова. Тя си има свои кулинарни тайни и неочакван опит над плота и печката. Съчетанието от красота и готвене ще порадва ценителите на вкусните ястия и женската хубост. За съжаление домакинята ще вложи прекалено много енергия в готвенето и ще се превърне в изморен домакин.

 

Алекс Петканова ще е представителка на заетите майки и домакини в четвъртък. При участието на нейната половинка – Дани Петканов, моделът се включи с активна помощ в кухнята. Затова сега атрактивният влогър идва да върне жеста. Младото семейство ще надипли апетитни ястия, влагайки в тях и позитивизма си.

 

Седмицата приключва с богатото меню на акробата Енчо Кирязов. Като домакин той има особен поглед върху храната. Определено иска да прехвърли личните си виждания за вкусотии в чиниите на гостите и цели да направи последното събиране на компанията – незабравимо. Какви изненади е подготвил, ще видим на 28-и юни.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Черешката на тортата събира звезди от сцената от 17.06 до 21.06

Актьорите Николай Ишков, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб ще мерят кулинарни умения срещу певиците Ева Пармакова и Йоана Захариева – Йоко.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта