Регистрация

Двойки се събират чрез съдържанието на хладилника

06 Feb 2014   /   nina123   /   Видяна: 3044
Двойки се събират чрез съдържанието на хладилника

Сайт за запознанства преценява кои хора са подходящи един за друг като надникне в съдържанието на хладилника им.

ChekTheirFridge.com е един от многото сайтове, предлагащи на хората, които търсят любовта на живота си да намерят сродна душа, с която биха могли да извървят пътя си заедно. В повечето такива портали посетителите попълват анкетни карти спрямо желаната половинка, както и дават информация за себе си, а след това изкуствен интелект „решава“ кои двама души биха имали шанс да си допаднат. В ChekTheirFridge.com обаче не е така. Там важната информация за всеки е КАКВО ИМА ПОЛОВИНКАТА МУ ХЛАДИЛНИКА СИ.

Щурата идея хрумнала на американеца Джон Стонхейл, който имал горчив опит с множество от връзките си. Сам за себе си признава, че близо 20 години е ходил по срещи, преди да открие любовта на живота си през 2011 г. Дотогава собственикът на ChekTheirFridge.com преживял много разочарования, защото започвал близки отношения с дадена и жена и не след дълго разбирал, че не са един за друг. Затова концепцията му е да предпази връзките от разпад, като още в самото им начало разбере дали хората са сродни души или не.

Начинът, по който заключва дали дадени взаимоотношения ще имат светло и щастливо бъдеще е леко казано странен. Всеки, който иска да провери дали си подхожда с човека, с когото излиза, трябва да изпрати снимка на съдържанието на хладилника на любимия си. След това информацията се обработва от жив човек, който заключва каква личност би притежавала този хладилник, като прави цялостна картина на характера и навиците, наподобяваща психопортрет. Решението дали да се залага на връзка с такъв човек остава в ръцете на половинката му, която обаче вече разполага с по-задълбочени познания за нрава на партньора си. Услугата важи както за жени, така и за мъже.

Според Джон Стонхейл, който си е препатил от неуспешни връзки, съдържанието на хладилника е по-показателно за хората, отколкото облеклото и поведението на първа среща, които са фалшивата гримаса, наложена от модата. Един човек е искрен, когато си пазарува хранителни продукти, а те показват от какво наистина има нужда. Така например хората, които имат много полуфабрикати са работохолици и не се задържат у дома си, за да готвят. В хладилника се вижда дали някой се интересува от здравословния начин на живот, дали работи на смени, дали има навика да се събира по заведения. Зад студената врата се отваря целия свят от емоции и вкусове. Ако алкохолът е скъп – това означава, че имате работа с естет-бохем; ако е евтин – най-вероятно с пияница или някой, който още не е преглътнал старата си връзка. И това са само част от тънкостите.

Сам Стонхейл признава, че е разбрал всичко важно за настоящата си съпруга още с първото отваряне на хладилника й. В него имало запаси от минерална вода и плодове, което показвало, че е тренираща и държи на външния си вид, марките на напитките били изискани, следователно тя е финансово независима, а липсата на каквото и да е стабилно за ядене сочело, че няма навика да готви и да се храни вкъщи. Още тогава създанетелят на ChekTheirFridge.com се сетил, че трябва да се примири с факта, че бъдещата му избраница няма да бъде готвачката у дома.

В интервю Стонхейл завява и кои са петте неща, които всеки готин човек винаги държи в хладилника си. Това са бутилирана вода, хубаво вино, нещо за бързо хапване, замразен полуфабрикат и нещо сладко за десерт.  

ПОДОБНИ СТАТИИ

Целувката като диета – отслабване, имунитет и щастие

Причини да се целуваме по-често и как целувката подобрява здравословния статус?   виж още »

Трикове за спестяване на място във фризера

Как да освободя място в хлядилника и фризера? Разумно и практично подреждане на продуктите в хладилника.   виж още »

Миенето на чинии пречи на връзката

Ако партньорите се редуват в миенето на чинии, ще се радват на разбирателство и по-всеотдаен секс.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта