Регистрация

Sweet Dreams бисквити за плаж, пикник и планина

05 Jul 2021   /   nina123   /   Видяна: 1375
Sweet Dreams бисквити за плаж, пикник и планина

Сладкиши за лятната почивка, които могат да дойдат с вас на море или планина без страх от разваляне.

 

Дългоочакваната лятна ваканция отново дойде и семейства и приятели потеглят на излети, пикници, планини и морски забавления. Ала бленуваните дни под жаркото слънце изморяват и рано или късно човек посяга към запасите от храна. В раницата трябва да има все нещо, с което да се залъже коварният глад докато се стигне до някое капанче. Или пък в събрания багаж се намира храна, която да се хапне на някоя зелена полянка под шарена сянка. Важно е тези продукти да не се развалят бързо в жегите.

Хранителните натравяния са често срещани през лятото. Само в Бургаската болница са регистрирани 116 туристи с хранително натравяне през изминалия най-слаб сезон 2020. Мнозинството от тях са подценили топлината като фактор за съхранение на продуктите в раницата и са яли развалена храна. Медиците предупреждават да не се взимат храни на млечна, месна и яйчена основа при по-продължителен престой на открито. Само за няколко часа продуктите стават от питателни – отровни. А почивката завършва погромно на болнично легло или в по-лекия случай – на тоалетната.

Подходящи храни за плаж и планина. Колкото и да се отричат от полезното хранене пакетираните продукти, трябва да се признае, че консервантите в тях запазват трайността им. Ето защо пакетче солети или хрусини, бисквити или кроасан може да се окаже добро избавление от глада в жегите. Друг вариант е да си направите домашни сандвичи, като обаче не слагате крема сирене, колбас, кашкавал, яйца – може да намажете филиите с масло, защото понася температурата, а между тях да сложите някой резен зеленчук. Не е най-вкусният сандвич, но ще помогне в борбата с глада. Може също да си направите домашен кекс, защото яйцата, преминали през изпичане в тестена среда също издържат повечко. Все пак в края на деня е добре да сте изяли взетото със себе си или поне не рискувайте да си дояждате остатъците на другия ден. Има и още един вариант, който е по-вкусен, по-лесен и радва с вида и сладостта си малки и големи.

Bonboni i sladki za piknikШарени мъфини за море и планинаСладки за плаж и пикник от Sweet Dreams. Ръчно изработените бисквити на Сладки мечти са идеално решение за вкусна храна на плажа или прихапване сред гората. За радост те са без консерванти, а начинът им на направа и висококачествените продукти в тях гарантират издръжливост на времето. Защо да губите ценни минути от бленуваната лятна почивка, правейки домашни курабии, сладки и кексове, когато можете да се обадите на тел. 0888 36 11 84 или да поръчате през мобилното устройство и компютъра на фейсбук страницата на Сладки мечти.

Апетитни бисквити на плажаБисквитки с белтъчна украсаКакви бисквити да избера за лятната почивка? Можете да се спрете на традиционни меденки с аромат на джинджифил, карамфил и канела или да пожелаете хрупкави домашни масленки, пясъчни сладки, за да си подхождат по име с плажа и дори добре познатите бабини курабии от детството. Можете също да си поръчате кокетни кексчета, за да стиган за цялата компания. Ако сте се прели на варианта с меденките, то те могат да бъдат направени по желание с тематична украса. А когато се сдобиете с тези вкусотии, просто слагате в кутия, пъхвате в раницата и можете да поемете на път, без да се притеснявате, че ще останете гладни или храната, която сте взели, ще се развали. Разгледайте галерията по-долу, за да се насладите (макар и само на вид) на уникалните ръчно направени бисквити и сладки от Sweet Dreams. А след това просто поръчайте своя фаворит или споделете десертните си бленувания със Сладки мечти. Така мечтата ще се превърне във вкусна реалност.

Сладки мечти бисквити за празникБисквитки за влюбени от Сладки мечтиПролетни бисквити от Сладки мечтиБисквити за геймъри по поръчка Празнични бисквити пес патрулБисквити с рокличкиИндивидуално опаковани бисквити от Сладки мечтиДетски сладки с Мики Маус

ПОДОБНИ СТАТИИ

Как се прави огледална глазура за сладкиши в крак с модата и Sweet Dreams?

Домашна огледална глазура за торти и кексове и изкушение с малини, карамел и шоколад, скрито под нея.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта