Регистрация

Съновник – символи на месото в съня

11 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 12725
Съновник – символи на месото в съня

Яви ли ви се месо на сън, внимавайте в отношенията си с хората.

Сънищата са проекция както на нашите мисли и намерения, на опасностите, които подсъзнателно сме усетили в околния свят, на причинно-следствените връзки, които мозъкът е направил в будно състояние, но не е успял да ни информира за тях. Затова умът ни чака да заспим. Тогава се събуждат други негови центрове, които взимат превес над мислите, а ние, не можем да ги контролираме и насочваме както когато сме будни. Затова е важно сънят да бъде разтълкуван правилно, да бъдат разбрани неговите символи, които могат да ни помогнат в даден момент, когато съвсем съзнателно и адекватно ние трябва да вземем решение и да направим избор. Изображенията, които се раждат докато спим могат да ни помогнат да разберем от какво трябва да се предпазим, какво да очакваме или за кои явления можем да запазим безпристрастност и хладнокръвие.

Всеки петък ние от kulinarno.bg издирваме значенията на всички символи, свързани с храна и готварство, за да се опитаме да ви помогнем в начинанието да разберете най-правилно какво се опитва да ви каже мозъкът ви докато спите. Днес ще се спрем на месото, защото освен неразделна част от менюто на хората, то може да бъде и обект на сънищата им.

Сънувате ли месо, знайте, че то представлява човек. Тъй като хората са съставени от месо, подсъзнанието често го асоцира с определен индивид, който ще се намеси в живота ни. Приготвяте ли месо, аранжирате месно плато или го сервирате на някого, това означава, че ви очакват неприятни разправии с хора, които не харесвате. Пазете се от намеренията им и готовността на всяка цена да минат и през трупове, за да постигнат своето.

Сънувате ли че присъстване на клане или колите животно, ще се радвате на берекет, лични и професионални печалби и допълнителни доходи. Сами ще усетите, че колкото и смразяващи кръвта да са картините на сън, в последствие ще се събудите с позитивно усещане. Целта на мозъка тук е да ви потготви за силната емоция, а не да ви подлага на страхове и притеснения. Ако обаче работите в месарница или транжирате заклано животно с помощта на други хора, то вие имате нечисти намерения към приятел или колега. Обмислете добре постъпката си, за да не се измъчвате от нечиста съвест в последствие.

Ако настървено ядете месо на сън, очаквайте болест. Тук умът ви подава сигнал за неправилна функция на тялото, тъй като разбира месото като токсична храна, която задръства организма. Ако от пържолата ви капе кръв – тълкувайте я като смърт. Тя не е вашата собствена, но е на човек, когото познавате. Колкото повече се цапате с нея, толкова по-тежко ще понесете загубата. Ако мръвките, които приготвяте или ядете са от дивеч – възможна е разправия с някой близък след като вече дори и в будно състояние сте отчели, че между вас съществува напрежение. Очаквайте в най-скоро време всичко да избухне.

В съня ви се появява месар – това е символ на предателство срещу вас. Колектив, към който принадлежите ще ви използва за изкупителна жертва или ще поиска от вас да дадете нещо лично в името на общото благо. Обмислете добре саможертвата си, ако имате шанс. Може да се окаже по-тежка, отколкото предполагате. Не само от финансова, но и от морална страна.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Народни поверия: Кафето е на пари

Суеверия с кафе и какво означават балончетата в чаша кафе.   виж още »

Съновник: Крушата на сън олицетворява семейството

Ако береш круши на сън, те чака щастие и благодат, ако круште още цъфтят – семейството ще се множи. виж още »

Съновник: Какво означава да сънуваш вино

Червеното вино символизира силни чувства, а бялото – лични успехи. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous08-03-2019
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
anonymous08-03-2019
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта