Регистрация

Секс с вкус на кайпириня хит на Мондиала

20 Jun 2014   /   nina123   /   Видяна: 3523
Секс с вкус на кайпириня хит на Мондиала

Специални презервативи за Световното по футбол 2014 радват фенове с плодов аромат и вкус на традиционния бразилски алкохолен коктейл.

Да отидеш в Бразилия и да не изпиеш една кайпириня е като да влезеш в автентична италианска пицария и да си поръчаш хамбургер и пилешки крилца. Наред с Амазонка, фестивалът в Рио и статуята на Исус туристите са впечатлени и от националната спиртна напитка, която е доста сладка, но и така остра, че бързо успява да направи човек подвластен на магическите си въздействия върху сетивата и тялото.

Кайпириня е коктейл, който се приготвя от кашаса, сок от лайм, тръстикова захар и лед. Продава се в почти всяко хранително заведение, бар, клуб и дори в подвижни каравани по плажове, площади и силно населени места.  Въпреки силния алкохолен градус коктейлът е страхотно решение за жегите, твърдят местните хора, като отказват да чуят твърденията на специалисти, че в големите жеги консумацията на твърд алкохол, още повече смесен с голямо количество захар е погубна за здравето и повишава сериозно кръвното налягане. Любителите на питието са на мнение, че няма по-приятно разхлаждане от чаша сладникав аперитив с огромно количество лед и свежия кисел вкус на лайм.

Кашасата, която е в основата на коктейла представлява спиртна напитка, която се прави при ферментацията на захарна тръстика. Това е и най-разпространеният алкохол в Бразилия, който радва сетивата на милионната нация и всеки чужденец, решил да се посвети на спиртните битовизми в страната. Питието обаче е коварно, защото въпреки установените норми, че трябва да е максимално 48 алкохолни градуса, някои смелчаци си го произвеждат в домашни условия и в убийствените 60 градуса. Цветът е като на светла бира, а сипана в чаша кашасата силно наподобява качествено уиски. Високата захарност и силната сладост са склонни да подведат неопитните пиячи и да ги овържат в оковите на алкохола.

Хитър начин за „консумиране“ на кайпириня и любов в едно хрумна на местните бразилски организатори на Мондиала, които месец преди началото на най-голямото футболно дерби поръчаха направата на 700 000 кондома с вкус на коктейла. Презервативите са в различни цветове, като асортиментът предлага избор от ягодов, лимонов и бананов нюанс, които крият леката си нотка и в дъха.

Идеята се приема радушно от футболните фенове, които видимо предпочитат коктейлните кондоми пред обикновените им събратя, но ето и нов проблем. Явно иновацията така силно се е харесала, че седмица след началото на Мондиала 700-те хиляди бройки вече са напълно изчерпани, а всеки, който е имал възможността да ги „дегустира“ си търси още и още гумички от атрактивната серия.

Затова от днес, 19 юни, на фирмата производител – световния гигант в този бранш Карекс (Karex) е поръчана направата на над милион презерватива с вкус на кайпириня, които да радват феновете от цял свят. Социолози твърдят, че голямото количество алкохол, което се изпива всеки ден от привържениците, както и адреналинът от футболните събития са в основата на търсенето на близост дори и между непознати хора. Но за да не се застрашава здравето им, трябва да вземат необходимите предпазни мерки. Затова Бразилия се ангажира и с още една функция – да достави необходимото количество вкусни и екзотични презервативи, които да оставят само добри спомени в запалянковците. 

Вижте нашите предложения за АЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИ!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Близалки с вкус на алкохол и мезенца

На американския пазар с огромна слава се гордеят близалки с вкус на бира, вино, синьо сирене, бекон и майчина кърма.  виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта