Регистрация

Перфектната закуска според всяка зодия

24 Jun 2020   /   nina123   /   Видяна: 1829
Перфектната закуска според всяка зодия

Кои зодии копнеят за вкусно и здравословно първо ястия и кои бленуват да закусят все едно се хранят за последен път?

 

Закуската е най-важното от трите основни за деня, защото тя е магията, която дава сила, енергия и настроение, подготвя тялото и духа за предстоящите активни часове. Към нея трябва да се отнасяме с отговорност и да ѝ отделяме заслуженото време, колкото и натоварен да е графикът. А какво остава, когато трябва да сготвим и за някой друг? Задачата е едновременно да се преценят нуждите и предпочитанията и в чинията да попадне всичко необходимо. Тук помага каналът Tasty, като описва най-подходящата закуска за всяка зодия. Вижте какво е добре за вас и близките ви според хороскопа и споделете в коментарите дали сте съгласни.

 

Овен – дръзки, страстни, екзотични! Във вашата закуска трябва да се наместят т.нар. еротични плодове, като най-удобно ще се чувстват в компанията на бутер тесто и крем сирене. Опитайте да поднесете изпечени бутерки с малини или ягоди или просто да разбъркате в чаша крем сирене с пудра захар, ванилия и манго.

 

Телец – земни, чувствени, лишени от усет за време. За тези хора закуската трябва да е солена и питателна. Не е добре да се залага на сладкиши. Вижте – омлет е друго нещо, а бъркани яйца с кайма и зеленчуци – още по-добре. Все пак има и заветната мръвка, важна за зодията.

 

Близнаци – изобретателни, енергични, интелигентни. За тях Tasty предлага пълнени картофи с жълто сирене и яйце, които предварително можете да увиете в бекон. Ако проявите изобретателност в подправките, ароматите и плейтинга – ще уцелите десятката. Все пак тази зодия се храни с всичките си сетива.

 

Рак – романтичен, леко меланхоличен и насочен към дома и семейството. Тук отново солената закуска е по-подходяща, но определено трябва да има здравословна нотка в нея. Ако може и да бъде споделена с останалите членове на семейството – значи е страхотна. Омлет, палачинки, бъркани яйца с малко мазнина и без месо са сред идеалните варианти.

 

Лъв – нежен, великодушен и социален. Ако изпечете любимите пържени филийки, напоени с яйце и мляко от детството в масло, се получава не бабиният паниран хляб, а закуска с името „френски тост“. Именно той е топ предложение за лъвове и лъвици. А ако го поднесете със сладко от горски плодове, ще доставите нежно удоволствие на представителя на зодията.

 

Дева – надежден, наблюдателен, готов да помогне. За тези хора ястия тип английска закуска са едновременно питателни и успокояващи. Ако хлябът се замени с картофено изделие, храната ще е по-полезна и по-лека. Нека има от всичко – яйце, зеленчук, картоф, сирене, бекон – но в малки дози.

 

Везни – позитивен,чаровен, изобретателен. При везните е добре да се залага на плодове. Едно смути, йогурт с плодове и ядки или просто плод, са достатъчна закуска. Ако обаче искате да нахраните добре везна, то можете да приберете всичко това в тесто или да го поднесете върху тост. Нека прясната плодова нотка никога не напуска менюто на тези хора, защото именно тя ги кара да се чувстват щастливи.

 

Скорпион – усърдни, себевглъбени, затворени. Те имат нужда от полезна храна, въпреки че трудно обясняват каква е тя. Нека в закуската им има авокадо, яйца, риба, вариво. Една солена палачинка в южноамерикански стил с плънка от чедър, червен боб и авокадо, е предложението на канала.

 

Стрелец – амбициозни, приключенски пътешественици. Те не мислят за здравословната страна на закуската си – трябва им пълен стомах, голяма доза енергия и определено вкусна храна. Могат да закусят с всяко от основните хранения за деня – от сандивчи, до супи и дори парче месо. Tasty предлага за тях млечна супа с хляб и поширани яйца.

 

Козирог – заети, пестеливи, практични. Вкус, цена и качество трябва да комуникират безпроблемно в чинията на козирога. Истински ще се зарадва на парче пица, добре приготвена паста или просто рьощи с подходящ сос, каквито му сервира Tasty. Някоя и друга калория от горе не е проблем, особено ако добавката ѝ ще подобри апетитността на блюдото.

 

Водолей – чудати и експериментиращи интелектуалци. Водолеят се нуждае от голямо количество храна и никак не се притеснява, че тя може да е пържена или препълнена с бяла захар и консерванти. Гурметата определено не го блазнят, но с кула от палачинки или тостове ще уцелите в десетката за закуска.

 

Риби – изразителни и адаптивни мечтателници. Нека в леката им и богата на витамини закуска има много фантазия. Освен съвкупността от екзотични плодове от далечни кътчета, можете да добавите и пищна украса – лед, мента, семена нар, бити белтъци. Всяка чиня трябва да показва, че това е специален човек, който умее да се глези.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Хумористични начини на готвене според зодията

Ракът се чуди къде му е кухнята, скорпионът се снима със сготвеното от другте, а водолеят има специална песен, която трябва да пусне на всяко ястие. виж още »

Подходящият плод според зодията

Кой плод помага на всяка зодия за добро настроение и здраве. виж още »

Любимите напитки на всяка зодия

Овните и стрелецът са почитатели на изисканите вина, козирогът – на бирата, а близнаците, скорпионът и лъвът си посръбват и твърд алкохол. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта