Регистрация

Джонатан Фанг разкрива тайните на карибската кухня

02 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 3547
Джонатан Фанг разкрива тайните на карибската кухня

Говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани са само част от странностите, с които Джонатан Фанг ще ви запознае.

Присъединете се към Джонатан Фанг в новата вълнуваща поредица на Food Network „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“, в която се отправя на ободряващо гастрономическо пътешествие из Карибите, за да се срещне с местни кулинарни легенди, споделящи страстта му към храната и домашните рецепти.

Джонатан пътува до Барбадос, Тобаго, Тринидад, Ямайка, Сейнт Лусия и Гренада и открива 600 години пленителна карибска история, кулинарни тайни и оригинални апетитни ястия.

Вдъхновен от обиколките си, във всеки епизод водещият създава свое специално блюдо, което пресъздава острова, който е посетил, храната, която е опитал и приятелите, които е спечелил.

Джонатан поднася селекция от разнообразни ястия в чест на своето карибско приключение, сред които пикантен червен берикс с кускус, свинско и говеждо с лютив пипер, пикантно говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани, къри с тиква и пипер.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Лесни рецепти с Ненад – сезон 2

От 02 август, всяка събота, от 12:20 часа по 24Kitchen. виж още »

На баба момчето

От 21 юни, в събота, от 17:00 часа по 24kitchen. виж още »

Lisa Faulkner's Sweet Memories

5 септември, събота, 22:00 по Food network. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта