Регистрация

Астрологично проклятие: На Нова година без свинско

31 Dec 2018   /   nina123   /   Видяна: 1269
Астрологично проклятие: На Нова година без свинско

Според вещанията на Китайския календар Новата 2019-а година трябва да се посрещне с алтернативни на свинското месо и любимите храни на прасетата, за да донесе хармония и берекет.

 

Ако кардиологът, диетологът или друг всевишен лекар не ви е забранил все още вкусното и мазничко свинско месо, то тези функции вече попадат и в ръцете на астролозите, които горещо съветват при посрещането на Новата 2019-а година на трапезата да няма продукти от свинско месо, за да не се ядоса китайският покровител – Жълтата Земна Свиня.

 

Алтернативно месо на Нова година. Ако вече усещате съдбовна уплаха от консумацията на свинско в навечерието на 2019-а, нищо не пречи да го замените с алтернативни мръвки, обясняват звездните гадатели. Пилешко, телешко, пуешко, риба – тези меса няма да навредят на кармата. Добре е да погледнете и какво съдържат колбасите и сухите мезерлъци, за да не се окажете сред хапващите прасешка плът.

 

Според астролозите на трапезата трябва да има любимите храни на свинята. Най-общо това са варената царевица, копривата (особено „разпространена“ през декември), зеленчуци, хлябове, варива. Украсата от жълъди и тиквените десерти са сред най-добрият избор за честване на празника. Експертите в областта смятат, че животното-покровител трябва да се поласкае, за да е благосклонно към хората през следващите 12 месеца.

 

Означава ли това да се насвиним? На принципа, че с повечко алкохол човек в свиня се превръща, но свинята в човек – не, означава ли, че трябва да се направим на прасета в новогодишната нощ, питат скептици на „свинската“ теория по отношение на храната и Годината на Свинята. Истината е, че с алкохолно насвинване ще се усетят болезнените последици от провокиране на „тотема“ още на следващата заран, а така годината ще започне някакси на криво.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Земният Глиган носи успех в диетата, пищни трапези и весели сбирки

Жълтата Земна Свиня покровителства здравословното хранене, радва се на големи приятелски сбирки и забавления и увенчава с успех хранителните режими за виж още »

С какво да се храним в Годината на Жълтото Земно Куче?

В Годината на Жълтото Куче трябва да готвим с въображение традиционна за рода и етноса храна, да споделяме хляба си с ближните и гладните и да търсим виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous04-01-2021
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online Amoxil Causes Gallstones iwu.izza.kulinarno.bg.hdv.gi http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
anonymous04-01-2021
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg qoj.glfs.kulinarno.bg.egn.iy http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
anonymous04-01-2021
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg afe.xszh.kulinarno.bg.avq.lc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта