Регистрация

Капама с три вида месо - полски бигос



Капама с три вида месо - полски бигос
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 4413

Сладки с масло и кокос и вегански лучени кюфтета.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 12.12.2014

 

Днес ще готвим с перспектива за предстоящите празници:

  • Постни кюфтета от праз лук с царевично брашно, запържени до златисто и поднесени с дип от цвекло, тахан, картофи и ядки.
  • Кокосови плоски курабийки с масло и аромат на ванилия.
  • Бигос или национална полска капама с кисело зеле, свинско, телешко и наденица.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта