Регистрация

Сьомга на грил с бял боб и авокадо

Сьомга на грил с бял боб и авокадо
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3157

Риба на грил с фасул и пюре от авокадо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 филета от сьомга
  • 300 гр. Бял боб
  • 2 бр. Авокадо
  • шепа микс от листа салата по ваш избор – рукола, кресон и спанак
  • 1 с.л. естрагон
  • 1 ч.л. лимонов сок
  • малко зехтин

Начин на приготвяне:

1. Намажете с четка филетата с лимоновия сок и зехтина.

2. Печете за около 10 минути, докато порозовеят.

3. Междувременно, много внимателно загрейте белия боб и авокадото – като внимавате да не ги прегреете, просто трябва да са леко топли. Намачкайте ги и ги разбъркайте заедно с естрагона.

4. Разпределете пюрето върху основа от салата и поставете сьомгата отгоре.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта