Регистрация

Хрупкаво пилешко с чеснов чили сос и хойсин

Хрупкаво пилешко с чеснов чили сос и хойсин
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2110

Панирано пилешко с чеснов чили сос и хойсин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 г пилешки гърди, нарязани на хапки
  • царевично нишесте
  • олио от канола
  • чеснов чили сос
  • сос хойсин
  • останал кафяв ориз
  • яйце

Начин на приготвяне:

1. Покрийте пилешките хапки с царевично нишесте.

2. Изпържете на маслена баня в олио от канола до златисто и докато станат хрупкави. Заделете.

3. Отцедете мазнината от уока и прибавете малко чеснов чили сос и същото количество сос хойсин.

4. Бързо разбъркайте пилешкото в соса и заделете, като оставите малко сос в уока.

5. Веднага прибавете малко останал ориз (кафяв, ако имате) и загрейте хубаво. Разбъркайте добре.

6. В средата направете кладенче и счупете яйцето. Когато се сготви, разбъркайте с ориза.

7. Поднесете пилешките хапки върху пържения ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта