Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 8, част 1Черешката на тортата - сезон 13, епизод 8, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 705

Диян Савов готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с DJ Dian Solo

Излъчен на 06.06.2019

Първа част

Готви Диян Савов

Тази седмица Черешката ще е по-музикална и от тенджера с капак под налягане. А в залагането на скритата бомба ще се включат: рапърът с най-много мерки и теглилки в името - Явор Янакиев - 100 кила; неопитомената поп дива Неделяна Христова; младият талант, за който се борят и оперта, и литературата, и социалните мрежи - Мила Михова; вечното момче на Deep Zone Project - Диян Савов, по-известен като DJ Дидо и актрисата, която знае и трите имена на Господин X и морето - Станислава Николова. А симфонията в кухнята ще дирижира шеф Иван Манчев.

Тази вечер ни очаква кулинарно пътуване в Дълбоката зона, въпреки че гостите предполагат, че Диян е повече по забъркването на коктейли, отколкото по направата на храна. Домакинът пазарува в хипермаркет, защото има всичко на едно място, но после не пропуска да навести и кварталния плод-зеленчук, за да купи пресни зеленини.

В кухнята отново се започва с прословутите бишкоти, които се топят в бадемово мляко и се подреждат във вкусен сладкиш с лимонов крем. Следват полууспешни опити за направата на кошнички от пармезан, в които ще се сервира салатата - бейби спанак с босилек и манго.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта