Регистрация

Тулузки наденички с карамелизиран лук

Тулузки наденички с карамелизиран лук
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2621

Вълчо мезе в изискан стил.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 тулузки наденички
  • 1 средна глава лук

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете малка или средна незалепваща тенджерка на средно-силен огън.

2. Добавете тулузките наденички.

3. Изчакайте леко да покафенеят.

4. Добавете нарязания на филийки лук.

5. Покрийте леко.

6. Гответе на средно-силен огън, като обръщате или разбърквате продължително, за да не изгори ястието, докато лукът се карамелизира - поне 10 мин.

7. Поднесете с картофен огретен или просто щедро гарнирано с дижонска горчица и препечен хляб.

*Можете да замените тулузките наденички с всякакъв вид сурови свински наденички. Не е необходимо олио, ако са достатъчно мазни.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта