Сьомга в масло с гарниура от жито
Риба със сметанов сос и салата от цвекло и пшеница.
Бон Апети
Излъчен на 04.11.2016
Това е тристепенна рецепта за иначе лесната за готвене риба сьомга. Но не си мислете, че направата на повече от един основен компонент ще затрудни особено процеса по приготвяне. Просто тук се залага на комбинация от риба, сос за поднасяне и перфектна гарнитура, както и се търси нотката индивидуалност на рецептата. Затова първо се вари грухана пшеница и се запържва цвекло, след което двете се смесват, оформяйки лека и полезна салатена гарнитура с медено-чеснов вкус и кисела нотка. После се приготвя сос от заквасена сметана с хрян, и копър, който е носител на силния вкус в ястието. Накрая печем рибата в масло и поднасяме върху соса и в компанията на гарнитура.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ