Регистрация

Риба треска с мисо и домати

Риба треска с мисо и домати
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 2959

Риба с китайски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • котлет от риба треска
  • 1/2 домат, сорт Рома, нарязан на кубчета
  • 1/4 глава бял лук, нарязан на филийки
  • кориандър, наситнен
  • паста мисо
  • пипер
  • 2 тънки резена масло
  • задушени китайски броколи
  • зеленчуково олио

Начин на приготвяне:

1. Подсушете рибата с хартиена кърпа.

2. Намажете около 1/2 ч.л. паста мисо от едната страна на котлета.

3. Втрийте нарязан кориандър върху пастата мисо и овкусете с пипер.

4. Сложете рибата с намазаната страна надолу в сгорещено олио за около 3 мин.

5. Когато покафенее, сложете котлета върху голям лист алуминиево фолио.

6. Покрийте с нарязания домат, лука и маслото.

7. Увийте фолиото, така че да се получи пакет, и сложете в тавичка за печене. Печете за около 15-20 мин. на 190ºС.

8. Извадете котлета от фолиото и поднесете върху горещ ориз, със задушения лист китайски броколи.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта