Постни зелеви сарми с патладжан, тофу и ориз
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3954
Сарми с брашнен пикантен сос за Бъдни вечер.
Едно по-нетрадиционно предложение за добре познатите постни зелеви сарми - рецептата е подходяща за вегани, вегетарианци, трапезата на Бъдни вечер или ако просто сте решили да си сготвите нещо вкусно без месо. Екстрите като тофу и патладжан надграждат навиците и така ще получите нетрадиционен вариант на традиционното народно ястие.
Най-важните съставки
брашно, бяло вино, вино, джоджен, зеле, зелева чорба, кафяв ориз, кисело зеле, лук, лют пипер, олио, патладжан, сладък вермут, сух вермут, сушени домати, тофу, червен пипер, чубрица
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ