Регистрация

Постен тиквен сладкиш с чиа



Постен тиквен сладкиш с чиа
Трудно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 2111

Постен пай с тиква, кашу и кокосов аромат.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.11.2016

Готвим десерт за пости и вегани, който може да бъде и добра украса на трапезата за Бъдни вечер, защото е ароматен, подходящ за студените дни, вкусен, луксозен и без животински продукти. Правим смес от подправки, подходящи за тиква - канела, карамфил, джинджифил и индийско орехче, а след това и крем от печена тиква с кашу, мед и кокос. Блатът пък спретваме от брашно с чиа и кокосово мляко. Накрая сглабяме сладкиша и допичаме. А ароматът у дома е неустоим.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта