Регистрация

Пищно пиле със свинско и зелеви сарми



Пищно пиле със свинско и зелеви сарми
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1805

Зимно пиле със свински ребра, кайма и кървавица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.12.2015

Пилешко със свинско - една рецепта от Банско, която ще зарадва всеки любител на мръвката и мазните манджи, а още повече ценителите на българските кулинарни традиции и обичаи. Рецептата е типично зимна, защото в нея влиза и голяма част от прасето. Пилето се пълни с кайма от свинска плешка и поляга върху постелка от сланина и кисело зеле. А около него се редят свински ребърца, резени кървавица и зелеви сарми с месо. Каква богата на месо гозба само. Оставя да я овкусим с черен пипер, да полеем със зелева чорба и да я оставим да се изпече на спокойствие.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта