Латиноамерикански новогодишни ястия
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3355
Мексиканска трезве чорба, хавайски крилца и бразилска салата с леща.
Епизод 72 - Сезон 2
Дължина: 22:49
Излъчено на: 2011-12-28 11:30
Днес ще готвим хавайска кухня:
- Латиноамериканско телешко бонфиле с моркови и лук и сос от горчица, майонеза, риба тон и аншоа.
- Бразилска салата от леща, мента, магданоз и краставица.
- Хавайски пилешки крилца със сос Хули-Хули
- Мексиканска трезве чорба Менудо с телешко шкембе и телешки джолан, съабилно подлютено.
Най-важните съставки
ананас, аншоа, бахар, бира, бяла ряпа, бяло вино, горчица, дафинов лист, джинджифил, жълтък, зелена леща, зехтин, кетчуп, кимион, краставица, лайм, леща, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, майонеза, мента, моркови, олио, пилешки бульон, пилешки крилца, риба тон, свински джолан, сок от ананас, сол, сол и пипер, сос уорчестър, телешко, телешко филе, уорстърширски сос, червен лук, черен пипер, чесън, чили сос, шкембе
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ