Регистрация

Избор и съхраняване на зеле



Избор и съхраняване на зеле
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2588

Колкото по-тежко е зелето спрямо размерите си, толкова по-прясно е то.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Избирайте цели (не разрязани зелки) и се стремете те да са тежки, защото ако зеленчукът е лек, значи е остарял и вътрешността му е започнала да изсъхва - обяснява Лео и добпълва, че в хладилника зелката не трябва да се държи в близост до плодове, защото те отделят газове, които предизвикват по-бързото й съсухряне.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта