Регистрация

Запечени на тиган скалопини върху паста

Запечени на тиган скалопини върху паста
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 4430

Запечени на тиган скалопини върху паста.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 Необходими продукти:

  • 1/3 пакет паста
  • 100 г  скалопини
  • 80 г гъби
  • 2 стръка магданоз
  • скилидка чесън
  • зехтин
  • 100 мл. доматен сос

Начин на приготвяне:

1. Сварете пастата със сол и зехтин.

2. Запечете на на силен огън скалопините, за да им се запазят соковете, в тиган с олио и чесън.

3. Когато са готови ги заделете настрана.

4. Запечете и гъбите.

5. Когато са готови ги заделете настрана.

6. Щом се свари пастата, прехвърлете в тенджера и добавете толкова доматен сос, колкото да покрие леко пастата.

7. Сложете отгоре скалопините и гъбите, както и попръсете с наситнен магданоз.

 

Източник:opensourcefood.com 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 15-20 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта