Регистрация

Запечени наденички по шведски

Запечени наденички по шведски
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4216

Наденица с бекон и картофи - шведите знаят как се пие бира.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 г варени или задушени на пара картофи
  • 800 г пуешки наденички
  • 400 г бекон
  • 4 яйца
  • 50 мл масло
  • 6 с. л. заквасена сметана
  • горчица на вкус
  • черен пипер
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Смесете сметаната и няколко с.л. горчица, както и малко сол и пипер на вкус, ако е необходимо.

2. Сварете яйцата и докато се варят, нарежете картофите и наденичките.

3. Сгорещете тиган за пържене и разтопете малко масло, в което запържете бекона.

4. Когато стане достатъчно хрупкав, прибавете картофите и наденичките.

5. Нарежете сварените яйца на четвъртинки.

6. Разбъркайте всичко много внимателно и овкусете със сол и пипер.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта