Регистрация

Бананова фарофа

Бананова фарофа
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3311

Пържен банан с лук и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 банана, нарязани на дебели филийки
  • 5 с.л. масло
  • 1 голяма глава лук, нарязан на кръгчета
  • 3 с.л. галета

Начин на приготвяне:

1. Изпържете бананите в маслото до златисто-кафяво и ги извадете.

2. Изпържете лучените кръгчета в същото масло.  

3. Върнете обратно бананите, заедно с галетата и оставете да покафенеят, но внимавайте да не станат много сухи.

4. Добавете още масло, ако е необходимо. Галетата трябва да се покрие с масло. Поднесете горещо.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 15-20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта