Бананова фарофа
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 3419
Пържен банан с лук и масло.
Необходими продукти:
- 6 банана, нарязани на дебели филийки
- 5 с.л. масло
- 1 голяма глава лук, нарязан на кръгчета
- 3 с.л. галета
Начин на приготвяне:
1. Изпържете бананите в маслото до златисто-кафяво и ги извадете.
2. Изпържете лучените кръгчета в същото масло.
3. Върнете обратно бананите, заедно с галетата и оставете да покафенеят, но внимавайте да не станат много сухи.
4. Добавете още масло, ако е необходимо. Галетата трябва да се покрие с масло. Поднесете горещо.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 15-20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ