Регистрация

Италиански пълнен хляб

Италиански пълнен хляб
Средно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 768

Месо със зеленчуци се гушка във вътрешността на топло хлебче.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • хлебно тесто
  • 200 г печено говеждо месо
  • 3 домата
  • 1 червена чушка
  • черни маслини
  • пресен босилек
  • пипер
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Първо направете хлебното тесто, защото то има нужда от време да бухне.

2. Запечете говеждото за съвсем кратко време, колкото да не е червено от двете страни.

3. Загрейте фурната на 200 С.

4. Разделете тестото на две. Разточете всяка половинка, така че да стане малко по-голяма от чиния. Поставете половината от запеченото месо в средата на едната част от тестото, покрийте с половината от доматите, червената чушка, маслините и босилека. Овкусете със сол и пипер. Затворете краищата, завивайки пълнежа хубаво, така че отвън да се вижда само тесто. Повторете с втората част от тестото и останалата част от съставките.

5. Изпечете във фурната за 30 минути на 200 С.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 60 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта