Регистрация

Брускети с бекон, домати и рукола

Брускети с бекон, домати и рукола
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 618

Препечени филийки с бекон и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 филии хляб или 16 филийки франзела (багета)
  • 320 г бекон
  • 1-2 домата
  • 30 г рукола
  • зехтин
  • 2 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

1. Покапете филийките със зехтин и ги запечете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 минути. Трябва да придобият златен тен.

2. Доматите обелете и нарежете на кубчета.

3. Руколата измийте и отцедете от водата.

4. Нарежете бекона на филийки и запечете двустранно на сух тиган за по 2-3 минути от всяка страна.

5. Чесъна разполовете и намажете едната страна на всяка филийка с разполовена скилидка.

6. Сложете рукола, домати, после наредете месото и отгоре украсете с още листа рукола.

Снимка: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта