Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2401

Актьорът Кирил Ефремов готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Кирил Ефремов

Първа част

Излъчен на 02.02.2018

Тази седмица пет звезди ни сервират пет вечери и петзвездно забавление. Петстепенното меню на Черешката включва: певицата, на която само името е по-голямо от таланта - Прея Ейрин-Комфорт-Рекс Осасей; актьорът, чиято мутра е перфектна, за да играе мутра - Кирил Ефремов; тежката артилерия на по-лекия музикален жанр - Есил Дюран; едно момче за пример - младият предприемач и иноватор - Любомир Янчев и доказателството какви Мис България имахме на времето - ослепителната Славена Вътова. А и тази седмица звездите ще панира кулинарният звяр Шеф Иван Манчев.

Домакин на заключителната за седмицата вечеря е актьорът Кирил Ефремов, който всички познават като човек с чувство за хумор и особено разговорлива личност, но в предишните четири вечери той се оказа мълчалив и обран откъм емоции. Дали наистина е така - даваме му последен шанс да се докаже. Виждаме го как искрено се забавлява по време на пазаруването си в хипермаркета. Разбираме, че в кухнята ще готви сам по свои любими рецепти. Ето и кои се оказаха те:

1. Предястие от брускети - едни намазани с домашно направен хумус, други с пюре от сушени домати, трети - с кьопоолу и някой от тях подплатени с колбас или зелени листенца. А към брускетите - типичната зелена салата с микс от листенца.

2. Топъл ордьовър от гриловани тиквички с халуми и доматено конкасе.

3. За основно - печени френски петлета (бейби петлета) с гарнитура от кореноплодни зеленчуци - картофи, целина, моркови и пащърнак.

4. За десерт - брюле Панатоне - смес за брюле от яйца, мляко и кафява захар, с която се залива нарязания на шайби едноименен италиански козунак Панатоне и след това се запича на фурна, поръсен с портокалови корички.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта