Регистрация

Яйца на очи с грах и гъби



Яйца на очи с грах и гъби
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2359

Пържени яйца на очи с гъби смръчкули, грах и песто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.04.2016

Рохки пържени яйца се впрягат в направата на изискан аламинут, в който се добавя една странна гъба, откриваема дори и в България. Това е гъба смръчкула, която най-вероятно малцина са виждали в природата, още повече - в хранителните магазини. Затова можете да се спрете на друг вид гъби по избор. Останалото е лесно - прави се лучена запръжка, чукват се яйцата, смесват се с гъбите и грахта, овкусяват се с подправките, сметаната и домашно направеното песто и се поднасят. Времето за готвене на това ястие е минимално, а крайният резултат е вкусен и питателен.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта