Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 7, част 1



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 7, част 1
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 11317

Дизайнерката Миглена Каканашева залага на оригиналност в кухнята.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 7, сезон 8

Излъчен на 07.06.2017

Готви Меги Каканашева

Първа част

Тази седмица в Черешката на тортата най-вкусните спомени от целия свят, най-екстремното готвене и най-нестандартните продукти се комбинират в едно, за да се сервират на трапезата много емоции, интересни факти, забавни приключения и невероятни разкази. В кухнята ще има жега, а на трапезата люто. Ножовете и дъските ще се заменят от бормашини и флексове, които ще се погрижат за вкусната храна и доброто настроение на гости и зрители.

Храната ще прави борбата, а в битката влизат певицата, чиито песни се слушат не с ушите, а със сърцето - Мариана Попова; момичето, което върти мъжете на пръста си - манекенката Александра Богданска; дизайнерката с вид на манекенка - Миглена Каканашева, актьорът, който направи лъвски скок на място с ролята си на Апостола - Веселин Плачков и тенорът, който направи популярната българска музика наистина популярна - Орлин Горанов. А за видеонаблюдението и спазването на правилата в кухнята отново ще отговаря компетентният зрител - Шеф Иван Манчев.

Тази седмица се впускаме в кулинарно пътешествие като темата е "Любимо ястие от любима точка на света, която сте посетили". А тази вечер получаваме две в едно, защото дизайнерката Меги Каканашева ни предлага невиждан хибрид между Черешката на тортата и Кошмари в кухнята. Ужасите започват още на пазара, където се оказва, че Мегс не умее да пазарува и НИКОГА не го е правила. Разбираме, че тя НЕ ГОТВИ, а разчита само на онлайн поръчки и "ресторантът отдолу". 

Това обаче не пречи на напористата дизайнерка да вземе мъжки електроуреди и да се впусне в лудо кулинарно бръмчене докато пробива щраусови яйца с бормашината и после реже капачетата им с флекса. Е, готвенето за сефте си отнема време, а гостите вече час чакат под терасата на домакинята. Тя пък констатира, че един час след пристигането им още не ги е поканила и няма нито едно готово и дори сложено да се пече ястие. Време е за инвазия - компанията нахлува в апартамента с идеята да помогне. Какво се случва - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
5
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта