Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 17, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 17, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2112

Гергана Малкоданска прави вечеря с три вида риба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 17, сезон 7

Излъчен на 14.02.2017

Готви Гергана Малкоданска

Втора част

Тази седмица поверяваме финала на Черешката в ръцете на една истинска фолкфурия на име Мария, позната още като Мара Отварачката; момичето, от което очакваме вдигане на температурите и падане на големия джакпот - Гери Малкоданска; властелинът на нощния живот - бизмесменът Петко Димитров; шампионът по кикбокс и фитнесгуру Мартин Гаджев и най-честният, най-скандален и най-комерсиален млад поет - Илиян Любомиров. А последната инстанция в последната седмица отново ще бъде шеф Иван Манчев.

"Много вкусно, много вкусно" - тези думи, казани от всички от гостите съпътстваха стилната, красива и екзотична вечеря, която водещата Гери Малкоданска поднесе на приятелите си от Черешката на тортата. Ако седмицата започна с падналия полюлей при Мария, то тя продължава в същия вихър вече и с паднала маса. Компанията е очарована, че къдрокосата домакиня ги посреща по чехли и риза, с което създава още по-уютна домашна атмосфера. За очакващите претрупана трапеза и свински дарове отново идва разочарованието, но то бързо е изместено от страхотния вкус на блюдата, неопитвани досега от небцето на родните звезди. Гери не се поколеба да използва подправки, които лично си е донесла от Тайланд. Не спести усилия и време, за да наготви с помощта на мама едно многостепенно меню, изпълнено все с вкусни странности. Вижте как си прекара компанията във втората вечер заедно. А ето и какво им беше сервирано да опитат:

1. Welcome drink с алкохол - пунш с пенливо бяло вино, газирана вода, бренди и пяна от пудра захар.

2. Страхотни азиатски пържени кюфтета от сварени картофи с лаврак, намачкани на пюре, панирани в японска галета панко и поднесени с майонезен сос.

3. Сурова риба тон със сос - нещо азиатско и странно.

4. Супа с кокосов аромат, тайландски подправки и моркови.

5. Печена сьомга върху зелен фасул с паста от пресен чесън и гарнитура от чери домати.

6. Егнок - американска напитка, в нашия случай десерт от бити жълтъци с алкохол и сметана.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта