Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 8, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 8, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1278

Dj Dian Solo посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 8, сезон 13

Излъчен на 06.06.2019

Трета част

Гости посреща Диян Савов

Dj Дидо наготви подобаващо, въпреки очакванията на гостите, че не може да се справи с направата на храна. На финала дори вика сина си, за да помогне с пармезановите кошнички. И всичко е готово - спретнато, красиво и вкусно.

Гостите влизат в дома и се очароват от обстановката. Поставките за чинии са истински винилови плочи, а вместо дългоочакваните коктейли се сервира безалкохолна домашна лимонада с джинджифил и мед. Към освежаващата напитка идват и пармезановите кошнички - леко недобре оформени, но пък с вкусна плънка от спанак, босилек и манго, която е идеалната салата. Домакинът представя пред гостите и сина си Кристиян, който е помогнал с предястието.

Следва второ предястие - паста ала Антонио - прясна паста със сос от тиквички и лук и добавки от пармезан, босилек и запечени чери домати. Апетитът нараства въпреки количествата храна, а 100 кила получава и бленуваното основно - постна картофена яхния с доматен сос. Има и второ основно - мексикански енчиладас - смес от кайма, доматен сос и боб, напълнена в тортили. Следва подреждане на тортилите в тава и заливка от бешамел и чедър. После се запичат. Гостите са очаровани от екстравагантността и приятната пикантност, следствие на добавката от халапеньос. А енчиладата на 100 кила се оказва безмесна, но не и веганска.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта