Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 2



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3472

Мис Плеймейт Жанета Осипова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с плеймейтката Жанета Осипова

Излъчен на 26.06.2019

Втора част

Готви Жанета Осипова

В началото на своето домакинство Мис Плеймейт 2018 се опита да покаже себе си и пролича най-вече нуждата ѝ да бъде видяна. Избрала да посрещне гостите си в ергенската квартира на бизмесмена Христо Сираков, тя напусна уюта на Щъркелово гнездо за малко дефиле из пазара. Между зеленчуците се разходи на високи обувки и с короната и лентата на Мис Плеймейт. А в кухнята влезе само по престилка и набързо обтри цяло агънце с подправки и го сложи да се пече.

Дефилето продължава с правенето на торта Шварцвалд. Яйцата и захарта се смесват, после слушат за живота на ерточните модели и цената на красотата и тялото. Към тях се добавя разтопено масло и се показва как еротично се облизват съдове. Следва крем от пудра захар, заквасена сметана и показна еротика. После черешите се накисват с бренди, блатовете се напояват с отделилия се сос, а краката свършват във високи токчета. Малко близане на сметана и за изненада на всички - тортата е сглобена.

Любимите на Енчо Керязов моркови претърпяват урок по еротично ядене. А разядката от патладжани се прави като изпечените патладжани се смесват с кисело мляко, майонеза и историята за бедното момиче от гара Бов, станало Мис Плеймейт. Добавя се чесън и се разбърква. С много страст.

Салатата ще е традиционна според домакинята, но към злободневната комбинация от маруля, репички, краставица и пресен лук се прибавят домати и магданоз. Следва втора разядка - смес от царевица, еротика, майонеза, още еротика и варени яйца. Дефилето в кухнята приключва, за да се пренесе пред гостите.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта