Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1672

Оценките на Мария Маркова - Марчела в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 21

Излъчен на 25.06.2019

Четвърта част

Оценките на Марчела

Компанията започна щуро - докато Мария цапаше с шоколад идеята си за тунквани ягоди, мъжката част мереше налягането в гумите и мекотата на амортисьорите на лимузината. Всичко продължи с общото събиране на бокс в средата на хола и уелкъм дринк от бира със сламка в коктейлни чаши. Смехът не престана и при разговорите за предците, любовта, самотата и изкуството. А към всичко това вървеше и вкусна храна. Обикновените пълнени чушки с кайма и ориз накараха всички да ахнат... но нима това е най-важното.

Сега идва десертът - несполучлив опит на домакинята да направи натопени ягоди в шоколад. Косьо го определя като картина на Марчела с работно заглавие "Шоколад, изтърван върху ягоди". За още по-голямо нейно разочарование се оказва, че шоколадът се чупи от плода и остава върху чинията. Но гостите са ентусиасти - изстъргват шоколада с ножове от платото и пак си го хапват.

Изненадата е пълен куриоз. В купа са разбъркани листчета, на които пише предизвикателства. Всеки тегли, а загубил е онзи, който не го изпълни. Раздават се целувки, правят се клякове с кучешки лай, та дори и двама от участниците си сменят изцяло дрехите. Но Черешката е кулинарно състезание и на финала се гласува за вкуса на храната. Колко точки получи Марчела за незабравимата вечеря и какви щуротии затвориха купона - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта