Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 20, част 2



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 20, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1336

Косьо Лунгов готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 20, сезон 13

Излъчен на 24.06.2019

Втора част

Готви Косьо Лунгов

В началото видяхме Косьо като домакин под чехъл, защото сянката на майка му дебнеше от магазина. Наричаната шеф МаМчев иззе функциите на сина си на плота и с негова помощ спретна десерта - напоени бишкоти в кайсиев компот с яйчено-млечен крем и плодове. Сега Косьо иска да готви сам, а мама не го оставя. Въпреки всичко домакинът успя да подреди продуктите за основното - свинско бонфиле, върху него пилешки гърди, бекон, кисели краставички, кашкавал на плочка и маслини. Но за завиването на рулото си трябва мама, която се смее на кулинарните НЕумения на сина си. За гарнитура жената е приготвила гъби с лук на тиган.

Салатата ще е обикновена, но добре кисната. Затова актьорът потапя марулята в кофа с вода и полива с оцет. Следва питка и много смях. Косьо чете рецептата, прави каквото му хрумне, а мама се е скрила в един ъгъл и искрено се смее на деянията на готвещия. После иззема функциите на главен кулинар и питката се получава идеално - с плънка от домашно сирене и яйца.

Оставен без мама домакинът прави две предястия - плочка италианско сирене с домат, бекон и маслини и киснати в оцет краставици и моркови. С това готвенето приключва и само се молим да няма вегетарианец в компанията.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта