Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1402

Ева Пармакова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 17

Излъчен на 19.06.2019

Трета част

Домакин Ева Пармакова

С притеснение на старта, но пълен успех на финала младата певица Ева Пармакова напазарува по списък и наготви по любими рецепти храни от американската, африканската и азиатската кухня. Мултинационалното меню поизпоти домакинята, но крайният резултат я зарадва и дори остана време да забърка и по един коктейл за гостите. А те пристигат с очакване за вкусна вечеря.

Още от коридора са посрещнати с коктейла, който май се оказва силничък. На трапезата ги очакват салати и веганските пролетни рулца с два соса за потапяне. Черешковците са изумени, че Ева сама е завила рулцата и започват да разпитват за технологията на свиване. Лорина обаче не понася люто и щом топва рулцето в единия от сосовете, започва да пърха с ръце и да се кокори. Следват извинения.

Основното - чили кон карне, се сервира с три разядки, бял ориз и тортили за мазане. Гуакамолето май е най-любимо. Трите дами в компанията дебатират славата и успеха в музката, как постиженията замъгляват ума и какво влачи след себе си извесността. Десертът подслажда горчивия опит, споделен в разговора, и определено оставя доволни всички вкусове и индивидуални предпочитания.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта