Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 2



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1382

Ева Пармакова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешкта на тортата - епизод 17, сезон 13

Излъчен на 19.06.2019

Втора част

Готви Ева Пармакова

Въпреки първоначалната пласохст, с която младата домакиня подходи към готвенето, тя успя уверено да забърка любимото си ястие - чили кон карне, и то със специално подбрана висококачествена телешка кайма. Призна, че взима пример от шеф Манчев и Джейми Оливър, а сега продължава с реализацията на менюто.

И тази вечер ще има скариди, но вместо морските черешки на Ишков, тези са гигантски и ще влязат в състава на салатата. Домакинята дори успява да почисти вената и без притеснения продължава да готви. За ужас на шеф Манчев, отново ще има гуакамоле, а като още по-голям шок е информацията, че то е по рецепта на Джейми Оливър и Ева ще го готви за първи път.

Следва и веганското предястие - пролетни рулца с чушка, соеви кълнове, пресен лук и подправки. Домакинята сама накисва оризовите кори и завива рулцата. Първият опит създава проблеми, но после всичко потръгва. За десерт ще има южноафрикански пудинг с шоколад и сладко от кайсии, който се поднася с маслена заливка и топка сладолед.

Салатата е микс от оризови спагети, домати, скариди, мента, листни зеленчуци и сос от чесън, лимонова трева, сок от лайм, кокосова захар и фиш сос. Малко преди да дойдат гостите Ева приготвя и по един коктейл за уелкъм дринк. Така мисията е изпълнена, че даже и по план.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта