Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 11, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 11, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1321

Оценките на Емануела Толева в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 11, сезон 13

Излъчен на 11.06.2019

Четвърта част

Колко точки събра Емануела Толева

Домакинята Ема се оказа надарен кулинар с особено чувство за естетика. Затова не се затрудни нито в направата на многокомпонентното и иновативно меню, което си бе предвидила, нито в създаването на приятна атмосфера за компанията. Нагости пребогато със студена супа, разядка с патладжани, салата с кълнове и втора салата със спанак и аспержи. Сервира топло предястие от калмари с ечемик и сушени домати и за основно поднесе печено пуешко в прошуто с гарнитура от зеленчуци на фурна.

Десертът е типичен здравословен сладкиш в чаша с основа от изсушено кашу и смлени сухи плодове. Има ред бананово пюре и крем от тофу с натурален шоколад и кленов сироп. Украсен е със сушен банан и филирани бадеми. А със сладкото на масата идва и забавната история как Емануела е открила мъжа до себе си. Но стига вече думи - време е за арт дела, с каквито е свързана изненадата.

Гост взима платно за рисуване и има 30 секунди, за да сътвори нещо върху него с четка и бои. Подава на следващия, който за същото време довършва картината и предава щафетата. Така всеки прибира по една уникална картина в дома си, а в създаването ѝ са участвали всички. Какви шедьоври твори компанията - гледайте в тази част. А след рисуването ще разберете и оценките на Емануела Толева за прекрасната вечеря, която надипли съвсем сама.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта